Over ons

Hét adres voor een knalfeest

Mijn naam is Tim Drijvers. Op jonge leeftijd ben ik met interesse voor licht- en geluidtechniek een discoshow begonnen. Al snel haalde ik veel energie uit deze hobby en kwamen er steeds meer feestjes op de agenda te staan. Deze groei heeft het bedrijf gevormd zoals deze nu is.

In een tijdsbestek van 15 jaar ben ik uitgegroeid tot een professioneel verhuurbedrijf dat zich voornamelijk richt op mooie, moderne en stijlvolle discoshows. Inmiddels werk ik samen met een heel team. Naast de shows zijn wij ook gespecialiseerd in het stijlvol aankleden van feestruimtes en de verhuur van losse licht- en geluidsmaterialen.

Wij linken meerdere partijen aan elkaar om het overzicht te behouden voor degene die het feest geeft. Hierdoor kunt u genieten van het feest zelf en zorgen wij op de achtergrond dat alles exact naar wens zal worden geregeld. Mijn team en ik helpen u daar graag bij. Vraag gerust vrijblijvend naar informatie via de telefoon, SMS of e-mail. Bespreekt u dit liever persoonlijk, dan is dat ook geen enkel probleem.

Alleen het beste = genoeg!

1.

Discoshow
De muziek is toch wel een van de belangrijkste elementen voor een geslaagd feest. Wij bieden de juiste DJ in combinatie met een mooie stijlvolle show. Kortom een knalfeest gegarandeerd.

2.

Aankleding
Met aankleding kun je de feestlocatie uniek maken. Wij halen alles uit de kast om uw locatie om te toveren tot een feestelijk walhalla en met ons oog voor specifieke details zal dat ook zeker lukken.

3.

Ondersteuning
Net dat beetje meer. Wij bieden TOP service, voor ons is goede service vanzelfsprekend. Wij zorgen ervoor dat u ondersteund wordt gedurende het traject naar het feest toe. Het feest zelf staat in het teken van genieten, u hoeft deze dag nergens meer aan te denken. Wij zullen alle zorgen uit handen nemen!