Artiestenbegeleiding

Traffic ArtistTraffic Artist
Onmisbaar voor uw liveoptreden

Traffic Artist is een onderdeel van Traffic Sound. Traffic Artist houdt zich bezig met het audiovisueel begeleiden van (zang)artiesten tijdens hun liveoptredens. De juiste apparatuur en een goede geluidsman met veel ervaring zijn uiterst onmisbaar om uw stem tot zijn recht te laten komen tijdens een optreden. Onze geluidstechnici geven u de sound die u verdient.

Artiestenbegeleiding

Videoclip opname?

De juiste apparatuur kan veel verschil maken bij het opnemen van een videoclip. Traffic Artist verzorgt ook het licht en geluid voor de opname van uw clip! Met onze apparatuur zal uw videoclip veel professionaliteit uitstralen en uniek worden. Graag gaan wij met u rond de tafel zitten om hierover te brainstormen.
 

Live optreden

Voor de begeleiding van een live optreden hanteren wij vaste prijzen, namelijk €175,00 excl. BTW per optreden van maximaal 40 minuten. 
Buiten een straal van 50 km om Vught komt hier per kilometer €0,25 excl. BTW bovenop. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vaste geluidsman dan gelden er uiteraard andere tarieven.

ONZE DIENSTEN

  1. Shows
    Drive in disco shows voor elke gelegenheid. Een klein feestje in intieme sferen of juist een groot knalfeest.
  2. Verhuur
    Wij verhuren professioneel licht- en geluidapparatuur tegen een scherpe prijs. Van een losse speaker tot een compleet ingericht podium.
  3. Traffic Artist
    Traffic Artist houdt zich bezig met het audiovisueel begeleiden van artiesten tijdens hun live optreden. Een goede geluidsman en de juiste apparatuur zijn onmisbaar voor iedere artiest.